Zelf woning klaar maken bezichtiging huis kijkers.

Onze open huizen dag checklist

✓ Super dat jij aan de slag gaat om jouw woning goed te presenteren! Voorbereiden op Open Huizen dag is niet iets wat je snel-snel moet doen.
Wij hebben een handleiding gemaakt om makkelijk te doorlopen om zo jouw woning voor de maximale prijs te kunnen verkopen.

✓ Allereerst willen wij aan jou vertellen dat in deze handleiding ongeveer 10 jaar ervaring zit verwerkt, en een combinatie is van: hotel-looks, woonprogramma’s, de laatste trends, interieurdesigners en woningstylistes. Jouw thuis gaat nu dus een verkoopklaar huis worden, en het is belangrijk dat jij je realiseert dat dit stappenplan jou helpt de woning snel te verkopen. Je hoeft niets verplicht uit te voeren, alles kan en mag. Alleen wij gaan uit van de ideale verkoop situatie voor open huizen dag, zoals wij en de kijkers het graag zouden willen zien. Sommige stappen zul jij zelf misschien als vanzelfsprekend ervaren. Maar juist om het duidelijk aan te kaarten, weet je precies wat je mag gaan doen.

Hoe bereid jij je voor op Open huizen dag?

We hebben gekozen om zoveel mogelijk situaties die wij tegenkomen te vermelden. Zodat jij er direct mee aan de slag kunt gaan. Alles wat jij zelf verbeterd aan jouw presentatie, levert jou meer verkoopwaarde op. Eigenlijk is het dus slim om jouw huis eerst klaar te hebben, voordat de makelaar komt taxeren.

Dit stappenplan houden wij up-2-date, zodra er zaken veranderen of verbeteren zullen we dit toevoegen en aanpassen. Ons team houdt jou dus regelmatig op de hoogte van o.a. de laatste woontrends van dit jaar. Dit doen wij bijvoorbeeld al op onze sociale media kanalen. Wat mooi is aan onze Instagram pagina is dat jij al een heel overzicht hebt aan alleen maar foto’s van de laatste trends! Na 10 jaar hebben wij samen als team besloten om al onze geheimen uit het vak toegankelijk te maken. Zodat jij, de makelaar, en wijzelf een optimale prestatie kunnen leveren.

Zelf je open huis klaarmaken voor kijkers

Bekijk snel onze checklist om zelf aan de slag te gaan om jouw woning klaar te maken voor die open huizen dag kijkers, je wilt natuurlijk het liefst jouw woning bezichtigingen laten scoren.

Verlies geen kijkers door een onkundige presentatie. Maximaal verkopen met onze aanpak (39€).

Klik op onze checklist handleiding om te starten.