Een brandende vraag of even sparren met ons team?

Contactgegevens
Hertog Willemlaan 23
5961 TK Horst

 

“Wij zijn geen makelaarkantoor, maar ondersteunen
jouw met de maximale woningpresentatie.”

Social Media

Ons team

Die trots meehelpen met jouw verkoop

Justin

Begonnen in 2009 met het fotograferen en presenteren van woningen voor de makelaars. De jaren daarop steeds meer geleerd van al de huizen, die inmiddels ook door mij gefilmd werden (o.a. met drones).

Momenteel al meer dan 550 woningen verkoop klaar gemaakt, en vastgelegd, waarbij steeds de zelfde fouten naar voren kwamen. Dit was ik beu om te zien! En omdat ik toch de beste beelden wilde maken, was ik soms wel een halve dag aan het leegruimen met de klant.

Dit belemmerde mij steeds in de mooiste opnames te maken, daarom heb ik samen met mijn team een compleet huis verkoop stappenplan gemaakt. Welk eerst alleen door onze klanten werden gebruikt. En inmiddels voor iedereen toegankelijk zijn.

Justin Coenders
Foto- & videograaf, gecertificeerd drone piloot
Tekstschrijfster, blogger & vlogger

Jenneke

“Aangenaam, ik ben Jenneke, de biologische moeder van Lettergeniek.
Ik schrijf met ongelooflijk veel passie, al van kinds af aan. Mijn kinderverhaaltjes werden redactionele en commerciële teksten met een visie erachter.

En ineens had ik een tekstbureau, en schreef ik voor toffe bedrijven en bladen waarvan ik nooit had kunnen dromen. Dromen… ja, dat ben ik. En om er nog wat Jenneke-werkwoorden in te gooien: voelen, dansen, lachen, aanpakken en omdenken. Godsamme, heeft die vrouw nog een leven? Hahahaha. Nee.”

Louise

Woning styliste (LNV gecertificeerd) en begonnen in 2013 als zelfstandige styliste. Na 300+ woningen te hebben gerestyled en geadviseerd, hebben we de meeste bizarre situaties al meegemaakt.

Het is altijd een verrassing als je binnenkomt bij de mensen thuis. Vaak zit de man niet te wachten op verandering. En is de vrouw al tevreden haar eigen kunnen. Gelukkig krijg ik achteraf altijd te horen dat ze uiteindelijk toch blij met mij waren.

Meest gehoorde bezwaar: “Er moet ook nog geleefd worden. We kunnen toch niet alles doen?” Gelukkig hoeft niets. Alles mag. 🙂

Woning Styliste
Bouwkunde, inspecteren & rapporteren

Har

Al 30 jaar bouwkundige waarbij ik huizen inspecteer op gebreken. Dit kan zijn voor de kopende partij om de woning te keuren.

Momenteel heb ik een adviserende rol bij Verkoop Je Huis Sneller. En probeer ik uit te leggen hoe jij de verkoopprijs kunt verhogen door enkele fouten te vermijden. En technische gebreken op te lossen.

Omdat ik puur naar de feiten kijk, krijg ik een goed realistisch beeld van de woning. Iets waar kopers en verkopers vaak de fout in gaan.

Lynn

Pinterest, Twitter en Instagram worden lekker bijgehouden door Lynn. Lijstjes maken, pinnen en vooral de nieuwste styling trends verzamelen.

Ga de interactie aan! En geef jouw eigen tips op onze kanalen. We voegen ze graag toe, en helpen zo ook andere verkopers.

Lynn heeft een volledig grafische/design achtergrond. Opleiding gevolgd op het Sint Lucas in Boxtel, nu heeft ze volledig van haar hobby haar werk kunnen maken.

Wat normaal onder werktijd niet mag, juichen wij juist toe! Zou ze in haar vrije tijd ook nog Facebooken?

Lynn Claessen
Social Media updates

Stage plaats gezocht?

Altijd al willen etaleren, stylen, bloggen of video bewerken?
Dan heb jij grote kans dat wij jouw graag in ons team willen hebben.

Wij zijn een gecertificeerd Leerbedrijf (niveau 4)

Open voor stagiaires die willen meewerken om de klant gelukkig te maken.

  • Ben jij minimaal 2 jaar bezig met jouw opleiding?
  • Een “drive” naar perfectie?
  • En wil jij hele mooie presentaties maken?

Stuur dan een mailtje, met de vraag voor een stage plaats (incl. CV).
En wat jouw voorkeur heeft: koffie of thee. 😉

Vacatures

Jawel, wij zoeken nog leuke collega’s om mee samen te werken!

Blogger (24 uur p/w)

Omschrijving: Actief mensen helpen met het beantwoorden van de vragen in pakkende blogartikelen.

Foto’s toevoegen en bewerken die passen bij deze blogs.

Styliste (14 uur p/w)

Omschrijving: Zie jij jezelf al bij klanten naar binnen lopen, en direct in je hoofd al dingen willen aanpassen. Wil jij dan ook deze afwijking in de praktijk toepassen? Neem dan contact met ons op!

Vereisten: Freelancer
Geen vast contract

Beurzen 2019

Agenda

Wegens toenemende drukte hebben we “momenteel” geen beurzen meer gepland staan.

Nieuws updates worden hier weergegeven.

Weet je al iets meer over ons?

Of heb je nog steeds die kriebelende vraag?